Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

1 2
Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd
Αποθήκη Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XINKE
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~250
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-11000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Εμείς, Co. μηχανών σφυρηλατημένων κομματιών Huzhou Xinke, ΕΠΕ με τα πιστοποιητικά ISO9001: το 2008 και το CE, είναι ένα σχέδιο, μια κατασκευή, μια συνέλευση, μια εγκατάσταση, και υπηρεσία μεταπωλήσεων, μάρκετινγκ, επιχείρηση Ε&Α και εξαγωγής στην επιχείρηση των υδραυλικών Τύπων μόνο.

 

Εξυπηρετούμε κυρίως τις βιομηχανίες αυτοκίνητου, της αεροπορίας, των οικιακών συσκευών, της υπεράσπισης, των ηλεκτρικών συστατικών μέσω των διάφορων ειδών ανεφοδιασμού υδραυλικών Τύπων για το μέταλλο φύλλων που διαμορφώνουν (σχέδιο, απαλοιφή, σφράγιση, punching, τακτοποίηση), της κρύας εξώθησης, του καυτού σφυρηλατημένου κομματιού, hydroforming (για την τοποθέτηση σωληνώσεων), της πλαστικής σχηματοποίησης, της σχηματοποίησης σκονών μετάλλων, και της επισήμανσης κύβων.

 

Καθιερώσαμε μια τυποποιημένη δομή της συνεργασίας κυβερνήσεων και υιοθετήσαμε ένα σύστημα διαχείρισης της συγκεντρωμένης λήψης αποφάσεων, των εξουσιοδοτημένων αρχών σε διαφορετικά επίπεδα και των επιχειρηματικών λειτουργιών που αντιμετωπίστηκαν από τις εξειδικευμένες εμπορικές μονάδες. Τα επιχειρησιακά προτερήματα βρίσκονται στη μέση ανατολικά Κίνα, πού είναι απόσταση 150km από τη Σαγκάη, ζώνες οικονομίας της Κίνας τις αναπτυγμένες και δυναμικές.

 

Σαν προσπάθεια να γίνουμε πολυεθνική επιχείρηση μηχανών με την αρκετά ισχυρή διεθνή ανταγωνιστικότητα, θα εφαρμόσουμε σοβαρά τις στρατηγικές του πόρου, της αγοράς, της ολοκλήρωσης και της διεθνοποίησης με περισσότερη εστίαση στην καινοτομία της τεχνολογικής εμπειρίας επιστήμης, και διαχείρισης, καθώς επίσης και της βελτίωσης της ποιότητας των υπαλλήλων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wang Jie

Τηλ.:: +8613754205059

Φαξ: 86-572-2698868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)